Box Hill

The clients’ design brief was for an extension which would provide a large entertaining space; an increased number of bedrooms; and additional living spaces within the home for family living. The extension resulted in a four bedroom home plus a study with two bathrooms; a multi-purpose room; and an external entertaining deck. The size and functionality of the home was also enhanced by works to the existing family room and kitchen. The design also provided for plenty of storage space and, very importantly for these clients, complied with positive feng-shui principles.

Why choose Supa Group

6 Year<br/>Guarantee 6 Year
Guarantee
Free Design Consultation Free Design Consultation
40 Years Experience 40 Years Experience
Fixed Price & Completion Time Fixed Price & Completion Time
All Areas Serviced All Areas Serviced

Lift Your Family's Lifestyle.
Visualise Your Dream Home

Not sure where to begin?
Book your Free Design Consultation today.
BOOK A CONSULTATION

What our customers are saying

Very happy with our recent renovation with Supa Group. Just like another reviewer, we wasted time and money trying to go through an architect. Supa …

Despite all the stories you hear about how difficult building can be it was a fairly painless process thanks to the professionalism of the Supa …

Thank you so much for the spectacular job you have done. We are very happy with the outcome and it was an absolute pleasure working …