Ivanhoe East

This was a family that clearly valued time spent together by wanting to add significant additional living space to the rear of their home with a stylish and functional blend of indoor/outdoor living. The alfresco opening from their new kitchen was most likely the family’s favorite part.

We honored their needs by creating more functional family living spaces. With this ground floor extension, we added significant living space to the rear of the home and achieved a stylish blend of indoor/outdoor living. To achieve this design, the kitchen and study areas at the rear were relocated and a large sitting room with a central fireplace was added. The study was relocated to the rear of the sitting room.

As a result of Supa Group’s creative design, the sitting room, study, living room and kitchen have outlooks and access into two separate and private, external, covered areas. The result is a very large and functional internal space highly suited for grand-style entertaining both inside and out.

Why choose Supa Group

6 Year<br/>Guarantee 6 Year
Guarantee
Free Design Consultation Free Design Consultation
40 Years Experience 40 Years Experience
Fixed Price & Completion Time Fixed Price & Completion Time
All Areas Serviced All Areas Serviced

Lift Your Family's Lifestyle.
Visualise Your Dream Home

Not sure where to begin?
Book your Free Design Consultation today.
BOOK A CONSULTATION

What our customers are saying

Very happy with our recent renovation with Supa Group. Just like another reviewer, we wasted time and money trying to go through an architect. Supa …

Despite all the stories you hear about how difficult building can be it was a fairly painless process thanks to the professionalism of the Supa …

Thank you so much for the spectacular job you have done. We are very happy with the outcome and it was an absolute pleasure working …